Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

COCINOLOGÍA

Limba spaniolăspaniolă
Carte Copertă tare
Carte COCINOLOGÍA
Codul Libristo: 20004433
Editura DORLING KINDERSLEY (DK), noiembrie 2017
Las principales técnicas de cocina, trucos y preparaciones explicadosgracias a la ciencia. Los conce... Descrierea completă
? points 60 b
124 lei -4 %
118 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
CCNA 200-301 Official Cert Guide Library Wendell Odom / Carte broșată
common.buy 280 lei
top
Moby Dick Herman Melville / Copertă tare
common.buy 47 lei
top
Tress of the Emerald Sea / Copertă tare
common.buy 107 lei
top
EL EXTRANJERO CAMUS / Copertă tare
common.buy 68 lei
top
Ophelia After All / Carte broșată
common.buy 49 lei
I Would Leave Me If I Could Halsey / Copertă tare
common.buy 91 lei
1001 Chess Exercises for Club Players Frank Erwich / Carte broșată
common.buy 82 lei
Lucian Freud: Monumental David Dawson / Copertă tare
common.buy 255 lei
Asterix in Spanish Rene Goscinny / Copertă tare
common.buy 68 lei
EL CELLER DE CAN ROCA / Copertă tare
common.buy 195 lei
Poems to Live Your Life by Chris Riddell / Copertă tare
common.buy 68 lei
Growing Together / Carte broșată
common.buy 75 lei

Las principales técnicas de cocina, trucos y preparaciones explicadosgracias a la ciencia. Los conceptos fundamentales de la cocinarevelados junto con prácticos consejos y técnicas paso a paso, queharán de tu cocina un auténtico laboratorio. Encuentra las respuestasa las preguntas que hasta ahora no tenían solución con capítulosdedicados a los principales alimentos y preparaciones: carnes, aves,pescados, legumbres y cereales o vegetales entre otros.?Cómo conseguir el punto perfecto en un filete? ?Hay que dejar la piel cuando secocina pescado? ?Cuál es el secreto para que un sufflé salga perfecto? Las principales técnicas de cocina, trucos y preparaciones explicados gracias a la ciencia.

Informații despre carte

Titlu complet COCINOLOGÍA
Limba spaniolă
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 256
EAN 9780241341780
Codul Libristo 20004433
Greutatea 1376
Dimensiuni 219 x 266
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo