Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Cheese and Microbes

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Cheese and Microbes Catherine Donnelly
Codul Libristo: 01429612
Editura American Society for Microbiology, aprilie 2014
Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The avail... Descrierea completă
? points 340 b
683 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Car Hacks and Mods for Dummies David Vespremi / Carte broșată
common.buy 176 lei
Reinventing the Wheel Bronwen Percival / Copertă tare
common.buy 188 lei
Philosophy of Paul Weiss, Volume 23 Paul Weiss / Copertă tare
common.buy 261 lei
EIN LIED AN GOTT MUSIQUE D'ENSEMBLE ADRIANO GUARNIERI binding.
common.buy 1.000 lei
Reinventing the Wheel Francis Percival / Carte broșată
common.buy 71 lei
Un jardin dans la plaine DEFOIS / Carte broșată
common.buy 95 lei
Milk and Dairy Products as Functional Foods Ara Kanekanian / Copertă tare
common.buy 1.216 lei
Engineering Geology David G. Price / Carte broșată
common.buy 525 lei
What Do You Stand for? Barbara A. Lewis / Carte broșată
common.buy 137 lei
Placing Blame Michael S Moore / Carte broșată
common.buy 473 lei
Drawing Surrealism Leslie Jones / Copertă tare
common.buy 374 lei

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption. This affords a tremendous opportunity to educate a new population of scientists, cheese makers and technologists on the role which microorganisms play in the process of traditional cheese making. This book provides a scientific overview of the beneficial association of microbes with cheese, through the lens of the numerous unique cheeses which result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging or surface smear rind development. Using the tools of molecular biology to study traditional cheeses made with artisan practices, science is providing new insights into the complexity of the microbial biodiversity of traditional cheeses.

Informații despre carte

Titlu complet Cheese and Microbes
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 300
EAN 9781555815868
ISBN 1555815863
Codul Libristo 01429612
Greutatea 1008
Dimensiuni 184 x 256 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo