Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Butchering, Processing and Preservation of Meat

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Butchering, Processing and Preservation of Meat Frank G. Ashbrook
Codul Libristo: 02166372
This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food... Descrierea completă
? points 403 b
812 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Silo Saga Howey Hugh Howey / Carte broșată
common.buy 225 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 224 lei
top curând
R.U.R. Karel Čapek / Carte broșată
common.buy 25 lei
top
Van Gogh Ingo Walther / Copertă tare
common.buy 70 lei
top
Disappearing Spoon Sam Kean / Carte broșată
common.buy 100 lei
top
Eloise in Moscow Kay Thompson / Copertă tare
common.buy 90 lei
Archmage: The Legend of Drizzt Robert Anthony Salvatore / Carte broșată
common.buy 45 lei
Butchering Beef Adam Danforth / Carte broșată
common.buy 134 lei
Innumeracy John Allen Paulos / Carte broșată
common.buy 65 lei
Mathematician Reads the Newspaper John Allen Paulos / Carte broșată
common.buy 59 lei
Attack on Titan - Before the Fall. Bd.1 Hajime Isayama / Carte broșată
common.buy 32 lei
Once Upon a Number John Allen Paulos / Carte broșată
common.buy 98 lei

This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food supply. Producing and preserving meats for family meals are sound practices for farm families and some city folks as well-they make possible a wider variety of meats, which can be of the best quality, at less cost. Meat is an essential part of the American diet. It is also an ex pensive food. With the costs high, many persons cannot afford to buy the better cuts; others are being forced to restrict the meat portion of the diet to a minimum, or to use ineffectual substitutes. Commercially in the United States, meat means the flesh of cattle, hogs, and sheep, except where used with a qualifying word such as reindeer meat, crab meat, whale meat, and so on. Meat in this book is used in a broader sense, although not quite so general as to com prise anything and everything eaten for nourishment either by man or beast. To be sure, it includes the flesh of domestic animals and large and small game animals as well; also poultry, domestic fowl raised for their meat and eggs, and game birds, all wild upland birds, shore birds, and waterfowl; and fish.

Informații despre carte

Titlu complet Butchering, Processing and Preservation of Meat
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Număr pagini 320
EAN 9780442203771
ISBN 0442203772
Codul Libristo 02166372
Greutatea 428
Dimensiuni 140 x 216 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo