Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Bacteriocins and Antifungal Compounds for food preservation

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Bacteriocins and Antifungal Compounds for food preservation Vivekananda Mandal
Codul Libristo: 06837019
Editura VDM Verlag, noiembrie 2010
Lactic acid bacteria (LAB ) produce different types of antimicrobial compounds that can be used in c... Descrierea completă
? points 144 b
290 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Sport in Films Emma Poulton / Carte broșată
common.buy 400 lei
New European Cinema Rosalind Galt / Copertă tare
common.buy 705 lei
Understanding Tolowa Histories James Collins / Carte broșată
common.buy 300 lei
Econom trie Financi re Oana Alvadane / Carte broșată
common.buy 477 lei
Everyday Mind Reading William Ickes / Copertă tare
common.buy 138 lei
Comparative Study of the Service Delivery Performance in Ethiopia Hailemariam Teklewold Woldeyes / Carte broșată
common.buy 348 lei
Medientraining fur Manager Alexander Kirchner / Carte broșată
common.buy 295 lei
Shakespeare - "Othello" N. Potter / Carte broșată
common.buy 171 lei
Indigenous Networks / Copertă tare
common.buy 1.000 lei
Parks in Transition / Copertă tare
common.buy 1.000 lei
Home(pe)Lessness Robert Keys / Carte broșată
common.buy 74 lei

Lactic acid bacteria (LAB ) produce different types of antimicrobial compounds that can be used in controlling food and feed spoilage . Bacteriocin , one search ribosomally synthesized proteinaceous antimicrobial compound, acts against the closely related bacteria by 'all or none ' mechanism And Thus have least Possibility of resistance development against the bacteriocins . One mostly widely used bacteriocin in food preservation is nisin produced by several species of Lactococcus spp. and trials of other bacteriocins Like pediocin, Helveticin, Enterocins, Piscicolins, Leucocins etc are so being done for effective biopreservatives. Apart from bacteriocins production LAB Thus produce different types of antifungal compounds Which may Therefore be used as to alternative to food and feed preservatives against certain food spoilage fungal strains .

Informații despre carte

Titlu complet Bacteriocins and Antifungal Compounds for food preservation
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 116
EAN 9783639300079
ISBN 3639300076
Codul Libristo 06837019
Editura VDM Verlag
Greutatea 194
Dimensiuni 153 x 229 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo