Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Yeast - As A Potential Source of Enzymes

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Yeast - As A Potential Source of Enzymes Burhan Hamid
Codul Libristo: 16037584
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2016
"Yeast-As A Potential Source of Enzymes" is designed to serve students, researchers microbiologists,... Descrierea completă
? points 119 b
265 lei -9 %
240 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Taziye Murathan Mungan / Carte broșată
common.buy 62 lei
Le forme. Scorri e gioca Nathalie Choux / Cărți pliante
common.buy 59 lei
Implementation of Controlling in Public Companies Irina Düsseldorf / Carte broșată
common.buy 193 lei
No Time to Lose Debbie Lazinsky / Carte broșată
common.buy 57 lei
Sammlung Klein Ulrike Groos / Carte broșată
common.buy 199 lei

"Yeast-As A Potential Source of Enzymes" is designed to serve students, researchers microbiologists, biotechnologists, soil scientists, fermentation technologists and agriculturists. This book provides balanced introduction to basic & major areas of microbiology and biotechnology. It covers information about isolation, identification and screening of microbes (especially psychrophilic yeasts) and their potential application in food, pharmaceutical, detergent and agriculture industries. It also contains procedures for enzyme production & fermentation technology. Microbiology and Biotechnology is the fastest emerging field because of its importance in the different areas like; agriculture, pharmaceutical industries, food industries, biochemical and biomedical engineering. It gives me an immense pleasure to offer this book to the readers of different categories. This book provides accurate and authentic knowledge about psychrophilic yeasts and their cold-active enzymes. I express my science gratitude to all those scientists, scholars, publishers, book authors whose quality work helped me to come up with this book.

Informații despre carte

Titlu complet Yeast - As A Potential Source of Enzymes
Autor Burhan Hamid
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2017
Număr pagini 124
EAN 9783330044814
Codul Libristo 16037584
Greutatea 203
Dimensiuni 150 x 220 x 7
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo