Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Vol Set

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology,  4 Vol Set F.J. Francis
Codul Libristo: 04888432
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 1999
Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Tech... Descrierea completă
? points 7875 b
15.865 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


World Class 2A Combo Split Nancy Douglas / Carte broșată
common.buy 161 lei
Quest for Global Dominance Anil K. Gupta / Copertă tare
common.buy 154 lei
Final Chapter Donald Kenrick / Carte broșată
common.buy 181 lei
Monitoring Ecological Condition at Regional Scales Shabeg S. Sandhu / Copertă tare
common.buy 585 lei
Perspectives in Fluid Mechanics Donald Coles / Carte broșată
common.buy 324 lei
Woman of Reason Karen Green / Carte broșată
common.buy 160 lei

Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology covers fundamental concepts and practical requirements in food science, as well as cutting-edge technological and industry information. The encyclopedia features A-to-Z coverage of all aspects of food science, including: the properties, analysis, and processing of foods; genetic engineering of new food products; and nutrition. In addition, nontechnical information is included, such as descriptions of selected scientific institutions, and research and development in government agencies. Like the first edition, this Second Edition will become the standard reference for food scientists, bioengineers, and biotechnologists. From reviews of the first edition: "...fills a definite need in the food science and technology literature...I have little doubt that this encyclopedia will become one of the classic works in this ever-growing subject."-Food and Chemistry

Informații despre carte

Titlu complet Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Vol Set
Autor F.J. Francis
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1999
Număr pagini 2816
EAN 9780471192855
ISBN 0471192856
Codul Libristo 04888432
Greutatea 7600
Dimensiuni 22 x 29 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo