Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Whole Hog Cookbook

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Whole Hog Cookbook Libbie Summers
Codul Libristo: 04944235
Editura Rizzoli International Publications, septembrie 2011
There's a whole world of pork to love, as demonstrated in this cookbook devoted to every cut of the... Descrierea completă
? points 68 b
156 lei -12 %
137 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Phantom of the Opera Gaston Leroux / Carte broșată
common.buy 17 lei
Transformers, 1 Blu-ray Tom Muldoon / Blu-ray
common.buy 84 lei
Morden im Norden, 4 DVDs. Staffel.2 Angelika Sengbusch / DVD
common.buy 124 lei
Der Maler und das Mädchen Louise L. Hay / DVD
common.buy 123 lei
League Cricket Annual Review / Carte broșată
common.buy 46 lei
Husserl's Ideen Lester Embree / Copertă tare
common.buy 983 lei
Adolph Menzel Werner Busch / Carte broșată
common.buy 51 lei
India and the European Union - Two Models of Integration Sebastian Erckel / Carte broșată
common.buy 518 lei
Die Zehn Gebote Matthias Köckert / Carte broșată
common.buy 43 lei
Silver Triennial International Christianne Weber / Copertă tare
common.buy 229 lei

There's a whole world of pork to love, as demonstrated in this cookbook devoted to every cut of the hog. Plump sausages sputtering on the grill, thick bacon sizzling in a pan, a juicy pork chop from the oven-pork comes in so many wondrous forms. From grilling and frying to braising and pickling, author Libbie Summers has a special way with pork, taking comfortable old-fashioned dishes and updating them with fun and stylish twists. Summers grew up on a hog farm in Missouri-even wrestling pigs as a kid at the state fair-and grew to become the culinary producer for Paula Deen, who instilled in her a Southerner's affection for the pig. Most of her recipes have a down-home accent, but many reflect international influences too: Sweet Tea Brined Pork Shoulder, Pork Chops and Applesauce, Pork Belly Gyros, Pork Pies, and Jerk Roasted Tenderloin. Chapters are divided according to primal cuts, such as the shoulder, loin, bacon, and ribs. How-to sections show you how to make your own fresh sausage, tie up a crown roast, and cure bacon. In her writing, Summers takes up the cause of the much-maligned pig and reminds us that the best way to honor an animal is to appreciate every part, wasting nothing.

Informații despre carte

Titlu complet Whole Hog Cookbook
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 192
EAN 9780847836826
ISBN 0847836827
Codul Libristo 04944235
Greutatea 1048
Dimensiuni 209 x 257 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo