Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n Colin T. Whittemore
Codul Libristo: 04954694
Editura John Wiley and Sons Ltd, ianuarie 2006
The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades. New husbandry pr... Descrierea completă
? points 918 b
1.830 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Every Man for Himself and God against All Werner Herzog / Copertă tare
common.buy 126 lei
top
Haikyu!!, Vol. 29 Haruichi Furudate / Carte broșată
common.buy 47 lei
top curând
Silence Shusaku Endo / Carte broșată
common.buy 63 lei
curând
Robin Dave Itzkoff / Carte broșată
common.buy 87 lei
Burn After Writing Sharon Jones / Carte broșată
common.buy 95 lei
Fugitive Six Pittacus Lore / Carte broșată
common.buy 56 lei
Handbook of Modern Pig Farming H. M. Rikard-Bell / Carte broșată
common.buy 166 lei
Animal Welfare Michael C. Appleby / Carte broșată
common.buy 403 lei
The Gift Relationship: From Human Blood to Social Policy Richard M. Titmuss / Copertă tare
common.buy 195 lei
Diseases of Swine, 11e Jeffrey J. Zimmerman / Copertă tare
common.buy 1.242 lei
curând
Pathology of Laboratory Swine Kris Helke / Carte broșată
common.buy 1.058 lei

The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades. New husbandry practices, new understandings of growth, reproduction and health, new appreciations of welfare and environmental impact, new nutritional approaches, and modern reproductive and genetic techniques have all come into being, together with the emergence of new health challenges. Now in its third edition, this long established reference book on the management, breeding, feeding, nutrition, health and welfare of pigs has been fully revised to provide clear and current information on both the practical and scientific aspects of the pig industry. With the help of a new panel of international experts and a senior editor, the overall structure now contains input from international centres across Europe and North America. This edition includes: updated versions of existing chapters; completely revised and new sections on: Pig meat and carcass quality, Reproduction, The maintenance of health, Nutritional value of protein and amino acids in feed stuffs, Value of fats and oils in pig diets, Product marketing, Environmental management, Simulation modelling; inputs from international authorities; and many tables, diagrams, photographs and figures.

Informații despre carte

Titlu complet Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2006
Număr pagini 704
EAN 9781405124485
ISBN 1405124482
Codul Libristo 04954694
Greutatea 1410
Dimensiuni 258 x 188 x 44
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo