Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Trypsin Inhibitor In

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Trypsin Inhibitor In El-Hussiny Aboulnaga
Codul Libristo: 06835328
Editura VDM Verlag, septembrie 2010
The present work was designed to study the effect of different processing operations on the activity... Descrierea completă
? points 173 b
348 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Carte broșată
common.buy 63 lei
top
The Fountain Tarot Jason Gruhl / Cărți
common.buy 169 lei
top
Investing for Growth Terry Smith / Copertă tare
common.buy 134 lei
Writing to Win Steven D Stark / Carte broșată
common.buy 84 lei
Winning Brief Bryan A. Garner / Copertă tare
common.buy 410 lei
Animals Among Us John Bradshaw / Carte broșată
common.buy 65 lei
Thelema Tarot Renata Lechner / Cărți
common.buy 255 lei
Dark Age of Tanks David Lister / Copertă tare
common.buy 181 lei
Trypsin / Copertă tare
common.buy 1.159 lei
Cytogenetics Sonia Soloneski / Copertă tare
common.buy 796 lei
Best Lowly Worm Book Ever! Richard Scarry / Copertă tare
common.buy 82 lei
Panda Claus Christmas 123 Activity and Sticker Book Tracy English / Carte broșată
common.buy 31 lei

The present work was designed to study the effect of different processing operations on the activity of trypsin inhibitor and chemical composition as well. Regarding potatoes some processing criteria were examined mainly: soaking, frying, frying after soaking, boiling and grilling. But as for wheat soaking, boiling, boiling after soaking, extraction, fermentation and baking were tasted. The obtained data showed the following, soaking only not effective on reduced trypsin inhibitor but boiling, frying, frying after soaking and grilling were more effective for reducing trypsin inhibitor on potatoes. For wheat, boiling after soaking was more effective than soaking or boiling only. The effect of extraction and fermentation on trypsin inhibitor activity was significant but baking was sufficient for reducing (TIA) so that, no TI was almost obtained in breads.

Informații despre carte

Titlu complet Trypsin Inhibitor In
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 148
EAN 9783639281477
ISBN 3639281470
Codul Libristo 06835328
Editura VDM Verlag
Greutatea 227
Dimensiuni 152 x 229 x 9
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo