Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Trends in Utilization of Some Fruit Processing Wastes

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Trends in Utilization of Some Fruit Processing Wastes Faten El-Kassas
Codul Libristo: 06835052
Editura VDM Verlag, august 2010
This work was planned to study the following point: (1) Evaluation of the chemical composition, mine... Descrierea completă
? points 198 b
399 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Norsko-český a česko-norský slovník A. Ekeland; B. Stejskalová; I.-M. Gabrielsen; J. Vrbová / Carte broșată
common.buy 66 lei
Hovory R Jaromír Astl / Carte broșată
common.buy 34 lei
Reincarnation Of Edgar Cayce Wynn Free / Carte broșată
common.buy 85 lei
Cambridge Checkpoints VCE Physical Education Units 1 and 2 Christine McCallumTim McCallum / Carte broșată
common.buy 137 lei
Le Poids Des Identit s Fred Dervin / Carte broșată
common.buy 494 lei
Social History of the English Countryside Gordon Mingay / Carte broșată
common.buy 340 lei
Mathematics for the Liberal Arts Jason I. Brown / Copertă tare
common.buy 641 lei
Europaische Union Martin H. Ruelling / Carte broșată
common.buy 261 lei

This work was planned to study the following point: (1) Evaluation of the chemical composition, mineral contents, physico-chemical characteristics and fatty acids profile of crude oil, amino acid pattern and protein quality of date, guava, and prickly pear seeds and peels. (2)The possibility of incorporating date and/or guava seeds powders with rice grits and semolina flour to produce high fiber extrudates and macaroni. Functional properties, chemical composition, and sensory characteristics of these products were evaluated. The extrudates with 8% of date or guava seeds and macaroni with 12% and 6% of date and guava seeds, respectively were sensory acceptable. (3) To get the residual part of puree adhered to the guava seeds, the guava waste was treated by enzyme. This procedure increased the total amounts of extracted guava puree. The rheological behaviour of the resulted puree was tested. (4) Also, pectin was extracted from prickly pear peels at two ripening stages with two methods. Its chemical and rheological characteristics were determined.

Informații despre carte

Titlu complet Trends in Utilization of Some Fruit Processing Wastes
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 164
EAN 9783639278491
ISBN 3639278496
Codul Libristo 06835052
Editura VDM Verlag
Greutatea 249
Dimensiuni 152 x 229 x 10
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo