Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Thermal Treatments of Canned Foods

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Thermal Treatments of Canned Foods Angela Montanari
Codul Libristo: 18679820
Editura Springer International Publishing AG, februarie 2018
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information... Descrierea completă
? points 161 b
321 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Odstřelovačské eso Bruno Sutkus / Copertă tare
common.buy 49 lei
Healing Light Lenormand Christopher Butler / Joc
common.buy 90 lei
Skippyjon Jones 1-2-3 Judith Byron Schachner / Copertă tare
common.buy 43 lei
Hellenistic Philosophy Sellars / Copertă tare
common.buy 578 lei
Preparacion de electroceramicas libres de plomo dopadas con estroncio Luis Carlos Viezcas Payán / Carte broșată
common.buy 213 lei
Weltgeschichte Hans Delbruck / Copertă tare
common.buy 561 lei
Chemistry Research Summaries / Copertă tare
common.buy 1.612 lei
Der Opfergang vor den Toren Moskaus Otto Hirsch / Carte broșată
common.buy 105 lei
Mexico Roderic Ai. Camp / Copertă tare
common.buy 331 lei
Essays and Tales, Volume 2 John Sterling / Copertă tare
common.buy 240 lei

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. It explains how canned foods are different from other packaged foods, and illustrates and discusses their unique properties, including risks and failures. Canned foods are usually considered to offer a particularly long shelf-life and durability. An understanding of their properties and influences on their durability is therefore of great importance in the industrial production, and this Brief offers a compact introduction to this topic. The authors focus on thermally-preserved foods. They explain that the right choice of thermal treatment method (e.g. pasteurisation, sterilisation) as well as process parameters (e.g. time, temperature) is additionally influenced by criteria such as pH, water content, the presence and concentration of fatty molecules, of calcium, etc. So-called 'survival curves' can help in determining the methodology of choice, and the Brief introduces the reader to this concept. The authors also address defects and failures. They introduce selected indicators, which can help identifying failures of the entire food/packaging system, and demonstrate how image and visual analysis can be applied in quality controls. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.

Informații despre carte

Titlu complet Thermal Treatments of Canned Foods
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2018
Număr pagini 53
EAN 9783319741314
ISBN 3319741314
Codul Libristo 18679820
Greutatea 113
Dimensiuni 155 x 235 x 3
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo