Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Technology of Extrusion Cooking

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame
Codul Libristo: 06796503
Editura Springer-Verlag New York Inc., octombrie 2012
Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interacti... Descrierea completă
? points 232 b
467 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Nutrient Requirements of Horses Committee on Nutrient Requirements of Ho / Copertă tare
common.buy 849 lei
Polar Obsession Paul Nicklen / Copertă tare
common.buy 255 lei
Disconnect Keren David / Carte broșată
common.buy 44 lei
Group Theory Otto H. Kegel / Carte broșată
common.buy 238 lei
Extra-Virgin Olive Oil Handbook Claudio Peri / Copertă tare
common.buy 1.231 lei
Nutrient Requirements of Poultry Subcommittee on Poultry Nutrition / Carte broșată
common.buy 261 lei
57 Original Auditions for Actors Eddie Lawrence / Carte broșată
common.buy 83 lei
Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame / Copertă tare
common.buy 1.439 lei
Towards An Unknown Marx Enrique Dussel / Copertă tare
common.buy 1.104 lei
21 PIANO COMPOSITIONS ANDREW HILL / Carte broșată
common.buy 81 lei
Boolean Functions Winfrid G. Schneeweiss / Carte broșată
common.buy 690 lei
Novel Developments in Stem Cell Mobilization Stefan Fruehauf / Copertă tare
common.buy 982 lei
Arbroath and Forfar Railway Niall Ferguson / Carte broșată
common.buy 102 lei
Hello Welcome Bill Bradshaw / Carte broșată
common.buy 44 lei
Pseudocereals and Less Common Cereals Peter S. Belton / Copertă tare
common.buy 638 lei

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. General predictive modelling is very difficult because ingredients are diverse and can vary considerably. Modelling tends to be product specifi- new product development tends to be by experimental designs and good fortune. The emphasis of this book is on the latest and potential applications of twin screw extrusion in food production, specifically co-rotating inter meshing screw extruders. Of course, in order to develop products and maximise the extruder potential in terms of energy, product quality and output, an overall understanding of the material flow mechanism, barrel fill length and rheology is essential. The book aims to give explanations and general guidance with examples of screw design, configuration and operat ing parameters for a variety of product categories. It is also intended to help production operators diagnose the symptoms of particular problems such as temperature control, quality variation, raw material inconsistency, etc. For the product development technologist there is more than one way to make a similar product. For example, equipment manufacturers recom mend difficult methods for producing flaked corn. In addition, their machines may differ from each other in terms of screw design, power/ volume ratio, screw tip/barrel clearance, etc. , making scale-up more prob lematic.

Informații despre carte

Titlu complet Technology of Extrusion Cooking
Autor N. D. Frame
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 253
EAN 9781461358916
ISBN 1461358914
Codul Libristo 06796503
Greutatea 415
Dimensiuni 155 x 235 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo