Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

The Ripening of Cheese and the Rôle of Micro-Organisms in the Process

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte The Ripening of Cheese and the Rôle of Micro-Organisms in the Process F. C. Harrison
Codul Libristo: 12154688
Editura Dyson Press, august 2011
Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremel... Descrierea completă
? points 46 b
93 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Informații despre carte

Titlu complet The Ripening of Cheese and the Rôle of Micro-Organisms in the Process
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 46
EAN 9781447422082
ISBN 1447422082
Codul Libristo 12154688
Editura Dyson Press
Greutatea 72
Dimensiuni 140 x 216 x 2
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo