Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)

Carte The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) Charles Elme Francatelli
Codul Libristo: 29867134
Editura Kessinger Publishing, septembrie 2010
Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.
? points 95 b
191 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri

Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.

Informații despre carte

Titlu complet The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 538
EAN 9781165133123
ISBN 1165133121
Codul Libristo 29867134
Greutatea 711
Dimensiuni 152 x 229 x 28
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo