Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Taste Chemistry

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Taste Chemistry R.S. Shallenberger
Codul Libristo: 01391905
Editura Springer, Berlin, noiembrie 1993
The object ofthis text is to examine, and elaborate on the meaning of the established premise that '... Descrierea completă
? points 488 b
983 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Winnie and Wilbur: Winnie the Witch Valerie Thomas / Carte broșată
common.buy 48 lei
Dvě čínské novely Feng Ti-cchaj / Carte broșată
common.buy 40 lei
Obrázky z prešporského geta Karl Benyovszky / Copertă tare
common.buy 44 lei
Katerina Seda Kateřina Šedá / Carte broșată
common.buy 177 lei
Lectures on Petri Nets I: Basic Models Wolfgang Reisig / Carte broșată
common.buy 324 lei
Lichfield Through Time Anthony Poulton-Smith / Carte broșată
common.buy 94 lei
Consultation-Liaison Psychiatry Hoyle Leigh / Copertă tare
common.buy 585 lei
Inclusions in Prokaryotes Jessup M. Shively / Carte broșată
common.buy 1.127 lei
Imagined Landscapes Jane Stadler / Carte broșată
common.buy 88 lei
Atlas Sanierung Georg Giebeler / Copertă tare
common.buy 634 lei
Inside Outside Upside Down Stan Berenstain / Carte broșată
common.buy 34 lei
Auer Lernkontrollen Deutsch 3./4. Klasse Jasmin Boller / Carte broșată
common.buy 116 lei

The object ofthis text is to examine, and elaborate on the meaning of the established premise that 'taste is a chemical sense.' In particular, the major effort is directed toward the degree to which chemical principles apply to phenomena associated with the inductive (recognition) phase of taste. A second objective is to describe the structure and properties of compounds with varying taste that allow decisions to be made with respect to the probable nature of the recognition chemistry for the different tastes, and the probable nature of the receptor(s) for those tastes. A final objective is to include appropriate interdisciplinary observations that have application to solving problems related to the chemical nature of taste. Taste is the most easily accessible chemical structure-biological activity relationship, and taste chemistry studies, i.e. the chemistry of sweetness, saltiness, sourness, and bitterness, have application to general biology, physiology, and pharmacology. Because it involves sensory perception, taste is also of interest to psychologists, and has application to the food and agricultural industries. The largest portion of the text is directed toward sweetness as, due to economic and other factors, the majority of the scientific studies are concerned with sweetness. The text begins with a prologue to describe the problems associated with the study of taste chemistry. Then, there is an introductory chapter to serve as an overview of the general interdisciplinary knowledge of the subject. It is followed by a chapter on the fundamental chemical principles that apply to taste induction chemistry.

Informații despre carte

Titlu complet Taste Chemistry
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1994
Număr pagini 613
EAN 9780751401509
ISBN 0751401501
Codul Libristo 01391905
Greutatea 948
Dimensiuni 224 x 149 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo