Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Study Guide to Accompany Foodservice Management Fundamentals

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Study Guide to Accompany Foodservice Management Fundamentals Dennis R Reynolds
Codul Libristo: 01338822
Editura John Wiley & Sons Inc, februarie 2013
Foodservice Management Fundamentals focuses on the tools necessary for managing foodservice operat... Descrierea completă
? points 155 b
311 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Čeština - řeč a jazyk Čechová / Carte broșată
common.buy 88 lei
V říši duchů, čarodějnic a magie Kurt Lussi / Copertă tare
common.buy 57 lei
Anarchist's Guide to Historic House Museums Franklin D. Vagnone / Carte broșată
common.buy 223 lei
Steven Spielberg and Duel Steven Awalt / Copertă tare
common.buy 430 lei
Long and Short Term Variability of Climate Heinz Wanner / Carte broșată
common.buy 324 lei
Humor braucht kein Rezept Birgit Johanna Frantzen / Carte broșată
common.buy 81 lei
Small Musical Worlds in the Mediterranean Dr. Avra Pieridou Skoutella / Copertă tare
common.buy 997 lei
Show Me How: I can do Crafts Sally Walton / Copertă tare
common.buy 31 lei
Formal Methods for Distributed System Development Tommaso Bolognesi / Carte broșată
common.buy 1.267 lei
Active Learning Dana E. Wright / Copertă tare
common.buy 997 lei
Beta April Klasen / Carte broșată
common.buy 62 lei
Gewaltengliederung Christoph Möllers / Copertă tare
common.buy 797 lei
Enemy Combatant Papers Karen J. Greenberg / Carte broșată
common.buy 331 lei
Ecotourism R Buckley / Carte broșată
common.buy 345 lei

Foodservice Management Fundamentals focuses on the tools necessary for managing foodservice operations in today's aggressive business environment. Reynolds & McClusky show readers how to position, manage, and leverage a successful food service operation--commercial and non-commercial--in a variety of venues. Using a menu-driven approach, the book will be full of management tools, best practices, and techniques. Reynolds brings a hospitality and business background while McClusky brings experience and expertise in nutrition & dietetics.

Informații despre carte

Titlu complet Study Guide to Accompany Foodservice Management Fundamentals
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 144
EAN 9781118363348
ISBN 1118363345
Codul Libristo 01338822
Greutatea 320
Dimensiuni 217 x 274 x 9
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo