Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow Technologia gastronimiczna czesc 1 Podrecznik

Limba polonezăpoloneză
Carte Carte broșată
Carte Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow Technologia gastronimiczna czesc 1 Podrecznik Anna Kmiolek
Codul Libristo: 12873172
Editura WSiP, decembrie 2013
Podrecznik do nauki zawodow kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych realizujacy tresc... Descrierea completă
? points 52 b
104 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 4 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Byk Ankole-Watusi / Jucărie
common.buy 39 lei
reduceri
Duszan Antonina Todorovic / Copertă tare
common.buy 24 lei
Harry Potter i czara ognia Rowling Joanne K. / Copertă tare
common.buy 100 lei
Fizyka 1-3 Zbiór zadań Zakres podstawowy Lehman Ludwik / Carte broșată
common.buy 84 lei
reduceri
Gejsze Kota Nakayama / Joc
common.buy 32 lei
Sešívačka Mini, 12 listů, modrá lesk / Articole de papetărie
common.buy 15 lei
Poezje Jan Lechon / Carte broșată
common.buy 17 lei
Angielskie piosenki dla dzieci. Słuchaj i śpiewaj wyd. 2 Opracowanie zbiorowe / Copertă tare
common.buy 60 lei
Úžasné autá Maľovanka / Carte broșată
common.buy 20 lei
End Of World / Audio CD
common.buy 88 lei
Legnica Plus 3 Plan miasta / Carte broșată
common.buy 18 lei

Podrecznik do nauki zawodow kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych realizujacy tresci z zakresu czesci 2 kwalifikacji T.6 (Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow). Prezentuje wiedze i uczy umiejetnosci potrzebnych do prawidlowego stosowania gastronomicznych procesow technologicznych oraz sporzadzania potraw z warzyw, ziemniakow, grzybow, owocow, przetworow mlecznych, produktow zbozowych, miesa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw polmiesnych i wegetarianskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykladami, cwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazujacymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Informații despre carte

Titlu complet Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow Technologia gastronimiczna czesc 1 Podrecznik
Autor Anna Kmiolek
Limba poloneză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 344
EAN 9788302135880
ISBN 8302135887
Codul Libristo 12873172
Editura WSiP
Greutatea 510
Dimensiuni 170 x 240 x 14
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo