Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Soyer's Culinary Campaign

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Soyer's Culinary Campaign Alexis Soyer
Codul Libristo: 02059467
Editura Cambridge University Press, iunie 2013
Perhaps the first celebrity chef, Alexis Soyer (1810–58) was a flamboyant, larger-than-life characte... Descrierea completă
? points 178 b
359 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


miniLÜK Klaus Henkelmann / Foaie
common.buy 36 lei
Der andere Rudolf Steiner Wolfgang G. Vögele / Carte broșată
common.buy 88 lei
Fireworks: Principles and Practice Ronald Lancaster / Copertă tare
common.buy 781 lei
Child Protection Chris Beckett / Copertă tare
common.buy 600 lei
Sudamerikanische Felszeichnungen Theodor Koch-Grünberg / Carte broșată
common.buy 160 lei
Soil Compaction in Crop Production B. D. Soane / Copertă tare
common.buy 603 lei
Revival and Reform in Islam Bernard Haykel / Copertă tare
common.buy 538 lei
Spurensicherung Carlo Ginzburg / Carte broșată
common.buy 52 lei
Problems of Religious Diversity Paul J. Griffiths / Carte broșată
common.buy 296 lei
Nittany Lion Jackie R. Esposito / Carte broșată
common.buy 277 lei
Janice Day the Young Homemaker Helen Beecher Long / Copertă tare
common.buy 252 lei
Sozialpolitik zwischen Tradition und Moderne Eva K. Sarter / Carte broșată
common.buy 242 lei

Perhaps the first celebrity chef, Alexis Soyer (1810–58) was a flamboyant, larger-than-life character who nonetheless took his profession very seriously. As the chef of the Reform Club, he modernised its kitchens, installing refrigerators and gas cookers. In 1851, during the Great Exhibition, he prepared spectacular (but financially ruinous) culinary extravaganzas at his restaurant, the Gastronomic Symposium of All Nations. In stark contrast, he organised soup kitchens during the Great Famine in Ireland and volunteered his services in the Crimea in 1855 to improve military catering. This work, first published in 1857, gives a vivid account of his efforts to prepare nutritious meals for the soldiers using a newly invented portable field stove, which remained in use until the Second World War. Also reissued in this series are Soyer's Gastronomic Regenerator (1846) and The Modern Housewife or Ménag

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo