Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More Jeremy Schmid
Codul Libristo: 07177114
Editura NEW HOLLAND PUBLISHERS, februarie 2015
Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the... Descrierea completă
? points 57 b
129 lei -11 %
114 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Rivera Andrea Kettenmann / Copertă tare
common.buy 86 lei
Mehndi Designs Marty Noble / Carte broșată
common.buy 50 lei
Atlantis World A. G. Riddle / Carte broșată
common.buy 47 lei
Buildings Must Die Stephen Cairns / Carte broșată
common.buy 129 lei
9/11 Commission Report National Commission on Terrorist Attacks / Carte broșată
common.buy 69 lei
RxJS in Action Paul P. Daniels / Carte broșată
common.buy 291 lei
Bound Benedict Jacka / Carte broșată
common.buy 50 lei
curând
Honest: My Story So Far Tulisa Contostavlos / Carte broșată
common.buy 75 lei
How to Use Yoga Mira Melhta / Carte broșată
common.buy 66 lei
Coaching Bible Wendy Jago / Carte broșată
common.buy 215 lei
American Beauty: the Shooting Script Alan Ball / Carte broșată
common.buy 108 lei
curând
Reality Frame Brian Clegg / Copertă tare
common.buy 115 lei
Marie And Mary Nigel Tranter / Carte broșată
common.buy 50 lei
PopCo Scarlett Thomas / Carte broșată
common.buy 80 lei
Sunset Embrace Sandra Brown / Carte broșată
common.buy 43 lei
Ant and Snail Paul Shipton / Carte broșată
common.buy 35 lei

Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the rangeof foods that can be smoked is limitless, as chef JeremySchmid shows in this delicious collection of some of hismost loved dishes. Everyone enjoys the sweet salty qualities of smokedmeat and fish caramelized on the outside, with a softtender inside and a taste that lingers long after the mealis over. Mastering the art of making pastrami, bacon, chorizosausages and larger shoulder cuts may take a little timebut the results are worth the effort. Fish and seafood is a quicker process, and there arelots of recipes to showcase the superb qualities ofsmoking. Try Jeremy s Smoked Sausage Cassoulet, SmokedVenison with Apple Chutney & Port Wine Puree, Battered Smoked Oysters, or Mexican Smoked CornSalad, with Roast Apricots and Smoked"

Informații despre carte

Titlu complet Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 160
EAN 9781742576381
ISBN 1742576389
Codul Libristo 07177114
Greutatea 784
Dimensiuni 270 x 220 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo