Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl B. Heller
Codul Libristo: 12091341
Editura APPLEWOOD, decembrie 2000
Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the sa...
? points 53 b
111 lei -4 %
106 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Apple Tree Yard Louise Doughty / Carte broșată
common.buy 91 lei
European Company Law Stefan Grundmann / Carte broșată
common.buy 1.487 lei
Star Bright SHEILA TRACY / Carte broșată
common.buy 120 lei

Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the safe and delicious curing of meat products.

Informații despre carte

Titlu complet Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl
Autor B. Heller
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2001
Număr pagini 308
EAN 9781429010061
ISBN 1429010061
Codul Libristo 12091341
Editura APPLEWOOD
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo