Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Screening, Production and Characterization of Lipase by Microorganisms

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Screening, Production and Characterization of Lipase by Microorganisms Haliru Musa
Codul Libristo: 15775901
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2015
Lipases are hydrolytic enzymes that hydrolyse triglycerides to free fatty acids and glycerol. Isolat... Descrierea completă
? points 133 b
297 lei -9 %
268 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Scherzo h-moll op. 20 Frédéric Chopin / Carte broșată
common.buy 54 lei
American Evolution: Adolescence of a Nation Sheri Dixon / Carte broșată
common.buy 58 lei
American in Iceland Samuel Kneeland / Carte broșată
common.buy 195 lei
Danische Annalen und Chroniken Dietrich Schafer / Carte broșată
common.buy 117 lei
Strandidylle (Puzzle) Werner Prescher / Joc
common.buy 154 lei
Evaluación de los factores asociados al miedo y ansiedad al dentista Eugenia María Diaz Almenara / Carte broșată
common.buy 240 lei

Lipases are hydrolytic enzymes that hydrolyse triglycerides to free fatty acids and glycerol. Isolation and screening of lipolytic microorganisms from different environmental samples of different ecological habitat have been left relatively unexplored. Thus, a total of 37 bacteria 17 fungi were isolated from different environmental samples and screenedfor lipase production. Three bacterial isolates and fungal isolates each with maximum lipase activity on lipase assay medium were selected for further study. Fermentation pattern was studied by varying process parameters like initial pH of production media, incubation temperature, different substrates, substrate concentration and agitation in order to maximize extracellular lipase production. Coconut oil was found to induce best lipase production in bacteria and fungi in which Acinetobacter sp. (1.45 U/ml) and Hypocrea patella (10.00 U/ml) had the highest lipase production. Fermentation period between 3-7days was found to be the best for lipase production in fungi and 12-24 h in bacteria.The study has proven that optimization of growth parameters in a suitable fermentation medium has significant effect on improved lipase production.

Informații despre carte

Titlu complet Screening, Production and Characterization of Lipase by Microorganisms
Autor Haliru Musa
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 144
EAN 9783659714610
Codul Libristo 15775901
Greutatea 233
Dimensiuni 150 x 220 x 9
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo