Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla

Limba italianăitaliană
Carte Carte broșată
Carte scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla Dario Bressanini
Codul Libristo: 36815746
Editura Gribaudo, noiembrie 2019
È vero che aggiungere zucchero o bicarbonato alla salsa di pomodoro ne riduce l’acidità? Sapete come... Descrierea completă
? points 67 b
134 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


La Scienza della pasticceria Dario Bressanini / Carte broșată
common.buy 123 lei
LA CIENCIA DE LA PASTELERíA DARIO BRESSANINI / Copertă tare
common.buy 120 lei

È vero che aggiungere zucchero o bicarbonato alla salsa di pomodoro ne riduce l’acidità? Sapete come usare al meglio il microonde per cuocere le verdure? Da dove deriva la credenza secondo cui mangiare carote migliora la vista? Qual è il segreto per ottenere patate arrosto tenere all’interno e croccanti fuori? Dario Bressanini, docente di chimica e ricercatore di professione, torna dopo "La scienza della pasticceria" e "La scienza della carne" con un libro che svela i principi chimici e fisici inerenti alle verdure più utilizzate in cucina, dall’aglio alla zucca. Dalle domande più comuni ai principi più complessi, un libro pensato per gastronomi, chef, addetti ai lavori, semplici curiosi e per tutti coloro che, oltre a nutrirsi bene, vogliono capire il perché delle cose. Un linguaggio semplice, tanti esperimenti illustrati, disegni esplicativi, tabelle, ricette spiegate step by step presentano le tecniche fondamentali per sfruttare le verdure in maniera ottimale, sfatare falsi miti e ottenere ottimi piatti.

Informații despre carte

Titlu complet scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla
Limba italiană
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2019
Număr pagini 277
EAN 9788858025192
Codul Libristo 36815746
Editura Gribaudo
Greutatea 958
Dimensiuni 235 x 196 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 207 lei
top
Лисья нора Нора Сакавич / Carte broșată
common.buy 73 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo