Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Science of the Oven

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Science of the Oven This
Codul Libristo: 04458225
Editura Columbia University Press, august 2012
Mayonnaise "takes" when a series of liquids form a semisolid consistency. Eggs, a liquid, become sol... Descrierea completă
? points 50 b
112 lei -9 %
101 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Informal Logic Douglas Walton / Carte broșată
common.buy 176 lei
Small Sacrifices Ann Rule / Carte broșată
common.buy 77 lei
British Isles Hugh Kearney / Carte broșată
common.buy 112 lei
Introduction to Human Nutrition, Third Edition Susan A. Lanham-New / Carte broșată
common.buy 381 lei
Amplifier Circuits Rudolf F. Graf / Carte broșată
common.buy 407 lei
Information Technology William V. Rapp / Copertă tare
common.buy 483 lei
In Laudem Iustini Augusti Minoris Flavius Cresco Corippus / Copertă tare
common.buy 1.967 lei
Imaging planetario: A. Carbognani / Carte broșată
common.buy 104 lei
Broken Flute Doris Seale / Carte broșată
common.buy 433 lei

Mayonnaise "takes" when a series of liquids form a semisolid consistency. Eggs, a liquid, become solid as they are heated, whereas, under the same conditions, solids melt. When meat is roasted, its surface browns and it acquires taste and texture. What accounts for these extraordinary transformations? The answer: chemistry and physics. With his trademark eloquence and wit, Herve This launches a wry investigation into the chemical art of cooking. Unraveling the science behind common culinary technique and practice, Herve This breaks food down to its molecular components and matches them to cooking's chemical reactions. He translates the complex processes of the oven into everyday knowledge for professional chefs and casual cooks, and he demystifies the meaning of taste and the making of flavor. He describes the properties of liquids, salts, sugars, oils, and fats and defines the principles of culinary practice, which endow food with sensual as well as nutritional value. For fans of Herve This's popular volumes and for those new to his celebrated approach, The Science of the Oven expertly expands the possibilities of the kitchen, fusing the physiology of taste with the molecular structure of bodies and food.

Informații despre carte

Titlu complet Science of the Oven
Autor This
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 216
EAN 9780231147071
ISBN 0231147074
Codul Libristo 04458225
Greutatea 304
Dimensiuni 145 x 199 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo