Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns Giovanni Gurnari
Codul Libristo: 09208409
Editura Springer International Publishing AG, martie 2015
This brief reports about safety protocols in the food producing industry. Hygiene, i.e., the prevent... Descrierea completă
? points 161 b
324 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


No Place to Hide Mary Dimond / Copertă tare
common.buy 154 lei
Tragedy of Hamlet William Shakespeare / Carte broșată
common.buy 66 lei
Professional Civility Janie M. Harden Fritz / Copertă tare
common.buy 780 lei
Sicherheit Und Entwicklung in Der Weltgesellschaft Florian P Keuhn / Carte broșată
common.buy 238 lei
Llanidloes and Newtown - Y Drenewydd Ordnance Survey / Hartă
common.buy 76 lei
Who Was Who on TV Norman Chance / Copertă tare
common.buy 212 lei
Sermons and Illustrations by M.E. M.E. Lyons / Carte broșată
common.buy 91 lei
Whitecentricism and Linguoracism Exposed Pierre W. Orelus / Carte broșată
common.buy 189 lei
Spiritual Well-Being of Chinese Older Adults Vivian W. Q. Lou / Carte broșată
common.buy 324 lei
Exaltation Mark Jennings / Carte broșată
common.buy 655 lei
Genesis 12-50 Dr Thomas C (Eastern University) Oden / Copertă tare
common.buy 324 lei
Propuesta de metodologia para la mejora de procesos Valdes Lesmes Mirta De La Caridad / Carte broșată
common.buy 237 lei
Reliquiae (Ed.1855) Eugenie De Guerin / Carte broșată
common.buy 125 lei
Truth Tracy Harris / Carte broșată
common.buy 103 lei
Texan James B Hendryx / Carte broșată
common.buy 82 lei

This brief reports about safety protocols in the food producing industry. Hygiene, i.e., the prevention of contamination and microbial infections, is of greatest importance in the industry, as are disinfection techniques, to prevent or to fight microbial contaminations and infections, and practical emerging concerns are centered around these fundamental concerns. The first part focuses on the attempts and possibilities to prevent microbial spreading. Part II discusses disinfection techniques and their risks, advantages and disadvantages. Current industry trends, such as the attempts to substitute chlorine in disinfection, are critically reviewed.§§In all, this brief volume discusses decision procedures and strategies that are being applied to prevent, reduce and fight microbial spreading. In particular, material that comes into contact with the foods, has to fulfill strict requirements. This aspect is explained in detail, and how little details can have great effects. The brief deals with the important question: is disinfection more an ally or an enemy?

Informații despre carte

Titlu complet Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 98
EAN 9783319164915
ISBN 3319164910
Codul Libristo 09208409
Greutatea 1766
Dimensiuni 155 x 235 x 6
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo