Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Rice vinegar fermentation & DNA fingerprinting of microorganisms

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Rice vinegar fermentation & DNA fingerprinting of microorganisms Sandeep Kaur
Codul Libristo: 06983655
Editura Scholars' Press, noiembrie 2013
Vinegar is a sour-tasting kitchen staple, practically sour wine. Some of the latest vinegar types in... Descrierea completă
? points 261 b
526 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Culturally Responsive Pre-school Education Nordin Mamat / Carte broșată
common.buy 377 lei
Themes for English B J.D. Scrimgeour / Copertă tare
common.buy 133 lei

Vinegar is a sour-tasting kitchen staple, practically sour wine. Some of the latest vinegar types include white distilled vinegar, cider vinegar, wine vinegar, rice vinegar and malt vinegar.Rice is one of the oldest food crops of the world and staple diet for over half the population. It is cultivated in about 350-360 million acres with annual global production at 475 million metric tonnes and a fraction goes to vinegar fermentation. India is second largest producer of rice in the world having produced about 143.9 million tonnes of rice in 2010 Ethanol concentration selected for acetic acid production was 8%.the present study was planned with the objectives of Isolation and screening of yeast and acetic acid bacterial isolates for production of vinegar and optimization of saccharfication and fermentation conditions for production of vinegar from basmati and plain rice.The fermentation studies showed that 7.60% (w/v) total acid and 6.51% (w/v) volatile acids was produced from rice var. PUSA 1121 with fermentation efficiency of 78.2%, while rice var. PR 116 produced 5.99% (w/v) total acids and 5.08% (w/v) volatile acids with fermentation efficiency of 76.59%.

Informații despre carte

Titlu complet Rice vinegar fermentation & DNA fingerprinting of microorganisms
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 216
EAN 9783639518405
ISBN 3639518403
Codul Libristo 06983655
Editura Scholars' Press
Greutatea 322
Dimensiuni 152 x 229 x 12
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo