Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Revolutionary Chinese Cookbook

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Revolutionary Chinese Cookbook Fuchsia Dunlop
Codul Libristo: 04603634
Editura W W NORTON & CO, ianuarie 2007
Fuchsia Dunlop is the author of the much-loved and critically acclaimed Sichuanese cookbook "Land of... Descrierea completă
? points 102 b
216 lei -4 %
206 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The World's Fittest Cookbook Ross Edgley / Carte broșată
common.buy 121 lei
top
Nutritional Healing with Chinese Medicine Ellen Goldsmith / Carte broșată
common.buy 112 lei
Every Grain of Rice Fuchsia Dunlop / Copertă tare
common.buy 151 lei
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Copertă tare
common.buy 185 lei
Every Grain of Rice Fuchsia Dunlop / Copertă tare
common.buy 155 lei
Herald of Coming Good George Gurdjieff / Carte broșată
common.buy 141 lei
Food of Sichuan Fuchsia Dunlop / Copertă tare
common.buy 176 lei
Hunan Peng / Copertă tare
common.buy 145 lei
Chinese-ish Joanna Hu / Copertă tare
common.buy 152 lei
Authentic Chinese Cookbook / Carte broșată
common.buy 117 lei
Joseph Ratzinger in Communio Joseph Ratzinger / Carte broșată
common.buy 140 lei
Power of Good Deeds Diana Kendall / Carte broșată
common.buy 306 lei

Fuchsia Dunlop is the author of the much-loved and critically acclaimed Sichuanese cookbook "Land of Plenty," which won the British Guild of Food Writers Jeremy Round Award for best first book and which critic John Thorne called a seminal exploration of one of China s great regional cuisines. Now, with "Revolutionary Chinese Cookbook," she introduces us to the delicious tastes of Hunan, Chairman Mao s home province. Hunan is renowned for the fiery spirit of its people, its beautiful scenery, and its hearty peasant cooking. In a selection of classic recipes interwoven with a wealth of history, legend, and anecdote, Dunlop brings to life this vibrant culinary region. Look for late imperial recipes like Numbing-and-Hot Chicken, Chairman Mao s favorite Red-Braised Pork, soothing stews, and a myriad of colorful vegetable stir-fries."

Informații despre carte

Titlu complet Revolutionary Chinese Cookbook
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 304
EAN 9780393062229
ISBN 0393062228
Codul Libristo 04603634
Editura W W NORTON & CO
Greutatea 1107
Dimensiuni 200 x 252 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo