Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry Fernando Pérez-Rodríguez
Codul Libristo: 18124992
Editura Springer International Publishing AG, februarie 2018
This book focuses on the food safety challenges in the vegetable industry from primary production to... Descrierea completă
? points 488 b
986 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


War Of The Realms: The Punisher Gerry Duggan / Carte broșată
common.buy 86 lei
Chakras Chris I King / Carte broșată
common.buy 109 lei
Reunion At Fort Worden Joyce Anne Taylor / Carte broșată
common.buy 92 lei
Old West Adventures in Arizona Charles Lauer / Carte broșată
common.buy 66 lei
The Birchbark House Louise Erdrich / Carte broșată
common.buy 62 lei
In the Red SWIEDLER CHRISTOPHE / Copertă tare
common.buy 78 lei
Mastering Excel: Interactive Charts Mark Moore / Carte broșată
common.buy 85 lei
With My Own Eyes BO GIERTZ / Copertă tare
common.buy 162 lei
UN ASUNTO DEL DIABLO PAOLO MAURENSIG / Copertă tare
common.buy 92 lei

This book focuses on the food safety challenges in the vegetable industry from primary production to consumption. It describes existing and innovative quantitative methods that could be applied to the vegetable industry for food safety and quality, and suggests ways in which such methods can be applied for risk assessment. Examples of application of food safety objectives and other risk metrics for microbial risk management in the vegetable industry are presented. The work also introduces readers to new preservation and packaging methods, advanced oxidative processes (AOPs) for disinfection, product shelf-life determination methods, and rapid analytic methods for quality assessment based on chemometrics applications, thus providing a quantitative basis for the most important aspects concerning safety and quality in the vegetable sector.

Informații despre carte

Titlu complet Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 303
EAN 9783319681757
ISBN 3319681753
Codul Libristo 18124992
Greutatea 760
Dimensiuni 155 x 235 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo