Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Protein separation and characterization from Neochloris Oleoabundans

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Protein separation and characterization from Neochloris Oleoabundans Michele Zilocchi
Codul Libristo: 02203463
Editura LAP Lambert Academic Publishing, octombrie 2013
Have you ever thought that one of the most abundant protein on Earth, which is named RuBisCO, would... Descrierea completă
? points 93 b
195 lei -5 %
185 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Golem Gustav Meyrink / Carte broșată
common.buy 60 lei
Back Pain John Lee / Carte broșată
common.buy 81 lei
Rafaela McKensey Monika Hoffmann / Carte broșată
common.buy 201 lei
Estudio preliminar de alimentacion de la poblacion ecuatoriana Sanchez Llaguno Sungey Naynee / Carte broșată
common.buy 343 lei
Picnic Afrikaans version Juliet Partridge / Carte broșată
common.buy 26 lei
Munira's Bottle Yousef Al Mohaimeed / Carte broșată
common.buy 80 lei
Easy Guide To Mesmerism & Hypnotism Anon / Copertă tare
common.buy 181 lei
Jugendkonzepte und Jugendthemen in Vorabendserien Jana Hartmann / Carte broșată
common.buy 532 lei

Have you ever thought that one of the most abundant protein on Earth, which is named RuBisCO, would be a great food integrator for the human diet? From 1988 it has been discovered that its nutritional value is really close to the egg albumin. This work, that was performed in Wageningen (NL), is aimed to identify RuBisCO during the separation process and to quantify it, among different microalgal strains and different growth phases. Results showed a relative high percentage of this protein within the examined protein fraction, giving to the next researchers a really interesting starting point for the development of the process to make this protein marketable. Wanna know the results and the techniques used at this purpose?

Informații despre carte

Titlu complet Protein separation and characterization from Neochloris Oleoabundans
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 128
EAN 9783848407583
Codul Libristo 02203463
Greutatea 209
Dimensiuni 150 x 220 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo