Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Protein Glycosylation

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Protein Glycosylation Roslyn M. Bill
Codul Libristo: 01397564
Editura Springer, noiembrie 1998
Protein Glycosylation provides clear, up-to-date, and integrated coverage of key topics in this fiel... Descrierea completă
? points 631 b
1.270 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Introduction to the Three Volumes of Karl Marx's Capital Michael Heinrich / Carte broșată
common.buy 84 lei
Natural Richard La Ruina / Carte broșată
common.buy 77 lei
When Women Were Birds: Fifty-four Variations on Voice Terry Tempest Williams / Carte broșată
common.buy 84 lei
Multifunctional Land Use Ülo Mander / Copertă tare
common.buy 984 lei
London Album Mariorosaria Tagliaferri / Carte broșată
common.buy 48 lei
Ethical Economy Adam Arvidsson / Copertă tare
common.buy 597 lei
Gone to Marzipan Ralph Hawkins / Carte broșată
common.buy 97 lei
Housing Finance Systems Sock Yong Phang / Copertă tare
common.buy 640 lei
Logic, Language, and Computation Balder D. ten Cate / Carte broșată
common.buy 287 lei
Last to Rise Francis Knight / Carte broșată
common.buy 84 lei

Protein Glycosylation provides clear, up-to-date, and integrated coverage of key topics in this field. Particular emphasis is placed on the biosynthetic pathways that result in a wide variety of identified protein-bound oligosaccharides. Protein Glycosylation begins with an overview of the chemical structures of mono- and oligosaccharides, to provide a scientific basis for the later chapters. The book includes discussions on the purification, function, and enzyme kinetics of selected glycosidases and glycotransferases, as well as a review of the roles of oligosaccharides in glycoprotein function and the in vivo role of glycoproteins themselves. Finally, the in vitro synthesis of glycoproteins is presented, together with future directions in glycobiology. Protein Glycosylation serves as an excellent text for upper-level undergraduate and graduate students as well as a reference for those scientists whose training is not in glycobiology but who are moving into this field.

Informații despre carte

Titlu complet Protein Glycosylation
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1998
Număr pagini 508
EAN 9780792383376
ISBN 0792383370
Codul Libristo 01397564
Editura Springer
Greutatea 2020
Dimensiuni 155 x 235 x 33
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo