Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt cwiczen Czesc 2 T.6

Limba polonezăpoloneză
Carte Carte broșată
Carte Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt cwiczen Czesc 2 T.6 Iwona Namyslaw
Codul Libristo: 12873491
Editura WSiP, decembrie 2014
Zeszyt cwiczen, przeznaczony do ksztalcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik zywienia i... Descrierea completă
? points 49 b
98 lei
În depozitul extern Expediem în 2-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Bloodborne, 1 - 3 Boxed set Ales Kot / Carte broșată
common.buy 218 lei
top
Bungo Stray Dogs, Vol. 6 Kafka Asagiri / Carte broșată
common.buy 61 lei
top
Daniels' Running Formula / Carte broșată
common.buy 112 lei
top
XOXO Axie Oh / Carte broșată
common.buy 51 lei
top
Burgundians Bart Van Loo / Carte broșată
common.buy 71 lei
Dr. STONE, Vol. 9 Riichiro Inagaki / Carte broșată
common.buy 47 lei
On All Fronts / Carte broșată
common.buy 76 lei
curând
Expanse: Origins James S. A. Corey / Carte broșată
common.buy 65 lei
Fun at the Park! Magnet Book / Cărți pliante
common.buy 48 lei
Batman: The Long Halloween Deluxe Edition Tim Sale / Copertă tare
common.buy 214 lei
Porcupine Tree On Track Nick Holmes / Carte broșată
common.buy 88 lei
That Cheese Plate Will Change Your Life Sara Gilanchi / Copertă tare
common.buy 120 lei
Dark Ecology Morton / Carte broșată
common.buy 165 lei
Hash Crack: Password Cracking Manual Joshua Picolet / Carte broșată
common.buy 63 lei
reduceri
Nowoczesna Java w działaniu Raoul-Gabriel Urma / Carte broșată
common.buy 105 lei

Zeszyt cwiczen, przeznaczony do ksztalcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych, jest skorelowany z podrecznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Czesc 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wycwiczyc umiejetnosci z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporzadzanie potraw i napojow). Obejmuje tematy dotyczace zup, sosow goracych, ciast, potraw z mies zwierzat rzeznych, drobiu, dziczyzny, ryb, owocow morza, potraw polmiesnych, potraw wegetarianskich, zakasek, deserow, napojow. Omawia rowniez zagadnienia zwiazane z kuchnia polska, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz zywnoscia wygodna i funkcjonalna.

Informații despre carte

Titlu complet Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt cwiczen Czesc 2 T.6
Limba poloneză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 488
EAN 9788302152573
ISBN 8302152579
Codul Libristo 12873491
Editura WSiP
Greutatea 725
Dimensiuni 170 x 240 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo