Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Processing and Preservation of Brinjal Pickle

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Processing and Preservation of Brinjal Pickle Md. Sultan Mahomud
Codul Libristo: 06839380
Editura VDM Verlag, ianuarie 2011
The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The... Descrierea completă
? points 144 b
290 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Fantastic Fungi Louie Schwartzberg / Copertă tare
common.buy 152 lei
Seven Wonders of the World Carmella Van Vleet / Carte broșată
common.buy 74 lei
Late Roman Cavalryman AD 236-565 Simon MacDowall / Carte broșată
common.buy 97 lei
Romantic Ecology (Routledge Revivals) Jonathan Bate / Copertă tare
common.buy 1.233 lei
Buffalo Before Breakfast Mary Pope Osborne / Carte broșată
common.buy 36 lei
Deep Brain Stimulation and Epilepsy Hans O. Luders / Copertă tare
common.buy 1.107 lei
Essentials of Functional MRI Patrick W. Stroman / Carte broșată
common.buy 679 lei
Diplomacy for the Next Century Abba Eban / Carte broșată
common.buy 205 lei
I am... Tara Cliff / Carte broșată
common.buy 131 lei
Four Magic Moves To Winning Golf Len Elliott / Carte broșată
common.buy 88 lei
USSR + DE Alhassan Azumah / Carte broșată
common.buy 263 lei
Nigeria at Fifty / Copertă tare
common.buy 775 lei
Asia-Pacific Transitions D. Andersson / Copertă tare
common.buy 640 lei
Impossible God Frank Topping / Carte broșată
common.buy 123 lei
Samuel Johnson, LL. D. Thomas Babington Macaulay / Copertă tare
common.buy 177 lei

The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The fresh brinjals and pickles were analyzed for proximate composition, microbiological status, sensory attributes and overall storage stability. Fresh brinjals were processed in sugar, oil and various types of spices. The proximate composition of fresh brinjal was moisture content 91.5%, protein content 1.3%, fat content 0.3%, ash content 1.3%, and vitamin-C 12 mg/100gm. The panelists tasted the productsand assigned marks for color, flavor, texture and overall acceptability. The interval was 15 days up to first 2 months and that was 1 month for the consecutive 4 months. All the pickles became soft for increasing time. Brinjal pickles important feature in our country.

Informații despre carte

Titlu complet Processing and Preservation of Brinjal Pickle
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 72
EAN 9783639326185
ISBN 3639326180
Codul Libristo 06839380
Editura VDM Verlag
Greutatea 118
Dimensiuni 152 x 229 x 4
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo