Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Principles of Hotel Front Office Operations

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Principles of Hotel Front Office Operations Jeremy Huyton
Codul Libristo: 01259444
Editura Cengage, noiembrie 2001
This student-centred guide to front office operations in the hotel industry employs a user-friendly... Descrierea completă
? points 311 b
627 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Vincent van Gogh Atlas Nienke Denekamp / Copertă tare
common.buy 136 lei
Front Office P. Abbott / Carte broșată
common.buy 370 lei
Hotel Front Office Management, 5e James A Bardi / Copertă tare
common.buy 751 lei
Bulletproof Flowers for the South Jim Wilson / Copertă tare
common.buy 171 lei
Putting the Poor First Piera Waibel / Copertă tare
common.buy 385 lei
Primordial Image Ikenna Dieke / Copertă tare
common.buy 385 lei
Florida Day Trips by Theme Mike Miller / Carte broșată
common.buy 70 lei
River of Life and Other Stories Alexander Kuprin / Carte broșată
common.buy 103 lei
Training Evaluation Process David J. / Copertă tare
common.buy 640 lei
Plant Physiological Ecology R. Pearcey / Copertă tare
common.buy 1.270 lei
Fun Stuff and Other Essays James Wood / Carte broșată
common.buy 94 lei
What is Crime Stoppers Cal Millar / Carte broșată
common.buy 100 lei
Freedom and the Court Henry J Abraham / Carte broșată
common.buy 226 lei
Business Alchemist Pilar Godino / Copertă tare
common.buy 79 lei

This student-centred guide to front office operations in the hotel industry employs a user-friendly approach to encourage self-access and enable students to progress at their own pace independently of the lecturer. Activities are provided throughout to help students move from an understanding of the basic principleds to thinking like a front office person. The chapters follow a typical guest from check-in to check-out, with small detours to other areas and departments. Each chapter includes an end-of-chapter summary, review and discussion questions. there is a detailed glossary of useful terms. The book is suitable for those taking Hotel, Catering and Institutional Operations/Management examinations and undergraduates on hotel and catering management courses.

Informații despre carte

Titlu complet Principles of Hotel Front Office Operations
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2001
Număr pagini 336
EAN 9781844800902
ISBN 1844800903
Codul Libristo 01259444
Editura Cengage
Greutatea 580
Dimensiuni 192 x 245 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo