Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Principles of Food Science

Carte Principles of Food Science Janet D. Ward
Codul Libristo: 12308686
Editura GOODHEART-WILLCOX PUBL, decembrie 2001
Principles of Food Science incorporates science concepts into a lab-oriented foods class. This text... Descrierea completă
? points 200 b
402 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


curând
Posle tebja Jojo Moyes / Copertă tare
common.buy 97 lei
ELOCUTION, OR, MENTAL AND VOCAL PHILOSOP C P. BRONSON / Copertă tare
common.buy 194 lei
Geschichte des Marktfleckens Hassmarsheim am Neckar Hermann Wirth / Carte broșată
common.buy 98 lei
Kalp Yolunu Secer Jennifer Probst / Carte broșată
common.buy 77 lei
Death on Ice Robert Ryan / Digital
common.buy 63 lei
Too Many Boats Charles L. Clifford / Carte broșată
common.buy 173 lei
The Infinity Gambit James P. Hogan / Digital
common.buy 63 lei
Meine Liebe zu Büchern Barbara Becker-Cantarino / Copertă tare
common.buy 189 lei
A Quaterly of Language, Literature and Culture Bernd Engler / Carte broșată
common.buy 71 lei
Die Gebetsflöte Tony Schearer / Carte broșată
common.buy 56 lei
Meditation Wilfried Teschler / Carte broșată
common.buy 50 lei
Mr. Midshipman Easy Frederick Marryat / Audio CD
common.buy 573 lei

Principles of Food Science incorporates science concepts into a lab-oriented foods class. This text shows how the laws of science are at work in foods prepared at home and by the food industry. Clear examples make difficult concepts easy to understand. Each chapter includes engaging features focusing on such areas as current research, technology, and nutrition news. Through lab experiments in the text and Lab Manual, students will practice scientific and sensory evaluation of foods. They will discover how nutrients and other food components illustrate basic chemistry concepts. They will examine the positive and negative impacts microorganisms have on the food supply. Students will also explore the variety of careers available to workers with a food science background.

Informații despre carte

Titlu complet Principles of Food Science
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2002
Număr pagini 616
EAN 9781566377928
ISBN 1566377927
Codul Libristo 12308686
Greutatea 1715
Dimensiuni 220 x 284 x 27
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo