Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Principles of Food Processing

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Principles of Food Processing Dennis R. Heldman
Codul Libristo: 02253576
Editura Springer-Verlag New York Inc., aprilie 2013
The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has... Descrierea completă
? points 161 b
324 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Are You Ready to Play Outside? Mo Willems / Carte broșată
common.buy 48 lei
111 Orte der Wiener Küche, die man gesehen haben muss Gerd W. Sievers / Carte broșată
common.buy 66 lei
Allah's Automata / Carte broșată
common.buy 201 lei
Developing Countries and Preferential Services Trade Charlotte Sieber-Gasser / Copertă tare
common.buy 789 lei
Sindrom partijnosti Valerij Vojtovich / Carte broșată
common.buy 428 lei
Introduction to the Study of Education David Matheson / Carte broșată
common.buy 329 lei
Denkwurdigkeiten fur die Lander- und Voelkerkunde Friedrich Karl Gottlob Hirsching / Carte broșată
common.buy 205 lei
Handbook of Sex Therapy Joseph LoPiccolo / Carte broșată
common.buy 324 lei
Ein Tag im Jahr, 1 Audio-CD, 1 MP3 Christa Wolf / Audio CD
common.buy 81 lei
Baby Animals Coloring Book Speedy Publishing LLC / Carte broșată
common.buy 65 lei
Manual Of Metallurgy, More Particularly Of The Precious Metals George Hogarth Makins / Carte broșată
common.buy 184 lei
Perspectives in Ethology P. Bateson / Carte broșată
common.buy 324 lei

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under graduate food science curricula, food processing has been taught on a commodity basis. In many programs, several courses dealt with processing with emphasis on a different commodity, such as fruits and vegetables, dairy products, meat products, and eggs. In most situations, the emphasis was on the unique characteristics of the commodity and very little empha sis on the common elements associated with processing of the different commodities. Quite often the undergraduate student was allowed to select one or two courses from those offered in order to satisfy the minimum standards suggested by the Institute of Food Technologists. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course. The description of this course is as follows: One course with lecture and laboratory which covers general characteristics of raw food materials, principles offood preserva tion, processing factors that influence quality, packaging, water and waste management, and sanitation. Prerequisites: general chemistry, physics, and general microbiology.

Informații despre carte

Titlu complet Principles of Food Processing
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 288
EAN 9781461358701
ISBN 1461358701
Codul Libristo 02253576
Greutatea 588
Dimensiuni 155 x 235 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo