Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Principles of Food Processing

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Principles of Food Processing Richard W. Hartel
Codul Libristo: 01399580
Editura Aspen Publishers Inc.,U.S., martie 1997
This book focuses on the most common unit operations utilized in modern food processing operations.... Descrierea completă
? points 517 b
1.038 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


This book focuses on the most common unit operations utilized in modern food processing operations. It contains both descriptive and quantitative analysis of the typical food processes found in modern food processing plants. The descriptive information provides students with background on the process and the impact of the process on food product quality. The quantitative description assists the student in understanding the ability of the process to achieve the desired result and the consequences of improper operation of the process. Examples utilizing different food commodities are incorporated to ensure that the student gains an appreciation of the relationship between commodities and processes.

Informații despre carte

Titlu complet Principles of Food Processing
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1997
Număr pagini 288
EAN 9780834212695
ISBN 0834212692
Codul Libristo 01399580
Greutatea 728
Dimensiuni 187 x 266 x 27
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo