Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Preparation of Pasta Vidya Sonone
Codul Libristo: 07177810
Editura LAP Lambert Academic Publishing, august 2014
Microwave puffed cereal based pasta was developed from finger millet and sweet potato powder. The ex... Descrierea completă
? points 118 b
237 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Healing with Homeopathy Dr. Mukesh Batra / Carte broșată
common.buy 189 lei
La mesa italiana / Carte broșată
common.buy 87 lei
Borkum Holger Bloem / Copertă tare
common.buy 142 lei
Beyond Initial Reading (RLE Edu I) John Potts / Carte broșată
common.buy 363 lei
Derelict Anthony L Williams / Carte broșată
common.buy 146 lei
Annes Seitensprung Agentur / Carte broșată
common.buy 51 lei

Microwave puffed cereal based pasta was developed from finger millet and sweet potato powder. The experiment was conducted to develop cold extrudate, microwave puffing to prepare pasta. The cold extrudate were obtained from finger millet flour and sweet potato powder in proportion of 55:45 and at moisture contents of 0.6035 kg/kg dm and steamed in kitchen pressure cooker for 15 min, kneading for 10-15 min in Dolly Mini P3 Pasta machine could yield cold extrudate in rectangular strip of 20 mm long and were useful for further processing. The effect of process parameter viz., convective heating temperature (CT), convective heating time (Ct), microwave power, % of 1350 W (MP), microwave puffing time (Mt) on the quality of product was investigated by conducting experiments using the central composite rotatable design (CCRD). Linear and quadratic models were developed using response surface methodology (RSM) to study the process parameters and responses in terms of moisture content (MC), expansion ratio (ER), hardness (HD), crispness (CSP) and sensory colour score (CL). CT and Ct had predominant effect on responses. The texture characteristics of puffed product were prominently dependent

Informații despre carte

Titlu complet Preparation of Pasta
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 80
EAN 9783659592812
Codul Libristo 07177810
Greutatea 127
Dimensiuni 152 x 229 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo