Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Practical Food Rheology - An Interpretive Approach

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Practical Food Rheology - An Interpretive Approach Ian T. Norton
Codul Libristo: 04956683
Editura John Wiley and Sons Ltd, ianuarie 2011
Rheology is fundamentally important in food manufacturing in two major senses. Understanding the way... Descrierea completă
? points 612 b
1.210 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Simon's Cat Simon Tofield / Copertă tare
common.buy 56 lei
Europäische Fledermäuse Reinald Skiba / Carte broșată
common.buy 154 lei
Environmental Philosophy - An Introduction Simon James / Copertă tare
common.buy 416 lei
Reptiles / Copertă tare
common.buy 1.235 lei
Classics of Organization Theory Jay M Shafritz / Carte broșată
common.buy 586 lei
Biofilm Eradication and Prevention Tamilvanan Shunmugaperumal / Copertă tare
common.buy 1.056 lei
Bristol & South Gloucestershire John Stretton / Carte broșată
common.buy 103 lei
Forest Management Azmal Hussain / Copertă tare
common.buy 395 lei
Augenblicke in Namibia Jens-Ulrich Davids / Copertă tare
common.buy 62 lei
Medium Hero Korby Lenker / Carte broșată
common.buy 77 lei
Muse Learns to Write Eric A. Havelock / Carte broșată
common.buy 128 lei
Physics and Technology of Ion Sources 2e I. G. Brown / Copertă tare
common.buy 1.597 lei

Rheology is fundamentally important in food manufacturing in two major senses. Understanding the way in which a substance moves and behaves is essential in order to be able to transport and mix it during processing. Secondly, the rheology of a product dictates much of the consumer experience, e.g. in relation to texture and mouthfeel. This book doesn't overwhelm the reader with complex mathematical equations but takes a simple and practically-focused approach, interpreting the implications of rheological data for use in different food systems. Through this approach industry-based food developers / rheologists, students, and academics are given clear, concise interpretation of rheological data which directly relates to actual perceived functionality in the food. The functionality may relate to texture, structure and mouthfeel, and may result as a function of temperature, pH, flocculation, concentration effects, and mixing. The interpretative view is based on the principle that the food rheologist will produce a graph, for example of viscosity or gelation profiling, and then have to extract a practical meaning from it. For example, if viscosity falls with time as a function of pH, this knowledge can be used to tell the customer that the viscosity can be followed with just a pH meter and a stopwatch. Rheological measurements have shown that once the pH has dropped 1 unit after 10 minutes, the viscosity has been halved. This is the type of practical and valuable information for customers of the industrial food rheologist which the book will enable readers to access. Key features:* A uniquely practical approach to the often difficult science of food rheology* Includes chapters introducing the basics of food rheology before moving on to how data can be usefully and easily interpreted by the food scientist* Can be used as a teaching aid on academic or industry-based courses

Informații despre carte

Titlu complet Practical Food Rheology - An Interpretive Approach
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 280
EAN 9781405199780
ISBN 1405199784
Codul Libristo 04956683
Greutatea 768
Dimensiuni 176 x 251 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo