Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Post Harvest Loss Assessment of Freshwater Prawn

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Post Harvest Loss Assessment of Freshwater Prawn Md. Nurul Haider
Codul Libristo: 06843321
Editura VDM Verlag, iunie 2011
Freshwater prawn, locally called Golda (Macrobrachium rosenbergii) is important aquaculture product... Descrierea completă
? points 173 b
349 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


When Harry Hit Sally Andrea Clifford-Poston / Carte broșată
common.buy 71 lei
Operative und Konservative Dermato-Onkologie Detlef Petzoldt / Carte broșată
common.buy 413 lei
Modern Chinese Warfare, 1795-1989 Bruce E. Elleman / Carte broșată
common.buy 383 lei
Wiedererlangte Unternehmen in Argentinien Jörg Le Blanc / Carte broșată
common.buy 402 lei
What This World Is Really About! Ken Minton / Carte broșată
common.buy 57 lei
New Ways of Ontology Nicolai Hartmann / Carte broșată
common.buy 319 lei
Banquet of Eternity: Raymond L Neubauer / Carte broșată
common.buy 147 lei
Making Sense of Madness John Read / Copertă tare
common.buy 829 lei
Mobility and Migration Roger Thompson / Carte broșată
common.buy 225 lei
Philosophy of John Locke / Copertă tare
common.buy 946 lei

Freshwater prawn, locally called Golda (Macrobrachium rosenbergii) is important aquaculture product of Bangladesh and the consumer at home and abroad prefers Golda for its taste, size and color. Lack of proper knowledge, negligence about sanitation and quality related factors at different stages of handling, transportation and processing results low graded frozen prawn and huge qualitative and quantitative losses. In this study, selected prawn farms and depots were surveyed and present status of post-harvest handling, storage, transportation and distribution of M. rosenbergii was studied. Studies were also conducted to evaluate the quality changes of M. rosenbergii obtained from farms and depots by considering their organoleptic, biochemical and microbiological aspects. Bacteriological analysis was also conducted according to the method of American Public Health Association (AOAC, 1984) to identify the sources, and determine the extent of contamination of freshwater prawn by Salmonella and Escherichia coli. So, this book will be helpful for those who are interested about seafood, seafood quality management and methods of assessing their qualitative and quantitative losses.

Informații despre carte

Titlu complet Post Harvest Loss Assessment of Freshwater Prawn
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 140
EAN 9783639364736
ISBN 3639364732
Codul Libristo 06843321
Editura VDM Verlag
Greutatea 213
Dimensiuni 152 x 229 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo