Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1

Limba polonezăpoloneză
Carte Carte broșată
Carte Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1 Anna Kmiolek-Gizara
Codul Libristo: 16193827
Editura WSiP, decembrie 2016
Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe d... Descrierea completă
? points 48 b
96 lei
În depozitul extern Expediem în 2-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Reaper at the Gates Sabaa Tahir / Carte broșată
common.buy 52 lei
top
Multi-pitch climbing in Arco Rebecca Finch / Carte broșată
common.buy 122 lei
Minecraft: The Island Max Brooks / Carte broșată
common.buy 48 lei
Dějiny zemí Koruny české I. díl collegium / Copertă tare
common.buy 104 lei
Czarny Aniol Opowiesc o Ewie Demarczyk Kuźniak Angelika / Copertă tare
common.buy 50 lei
Než ho poznala / Copertă tare
common.buy 62 lei
Andělské trable Petra Nachtmanová / Copertă tare
common.buy 39 lei
Myslivost s kamerou i s puškou Pavel Sztwiertnia / Copertă tare
common.buy 40 lei
Brudne gry / Carte broșată
common.buy 54 lei

Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe do ksztalcenia w zawodach: kucharz, technik zywienia i uslug gastronomicznych. Publikacja krotko podsumowuje rowniez informacje, ktore zostaly opisane w opracowaniach dotyczacych kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje sie natomiast na kompetencjach ujetych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urzadzen w zakladach gastronomicznych, postepowanie zgodnie z instrukcjami obslugi. Podrecznik prezentuje przykladowa dokumentacje systemu HACCP stosowana w zakladach gastronomicznych.

Informații despre carte

Titlu complet Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1
Limba poloneză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2017
Număr pagini 168
EAN 9788302167812
ISBN 8302167819
Codul Libristo 16193827
Editura WSiP
Greutatea 246
Dimensiuni 170 x 240 x 7
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo