Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Plant Proteins Dilek Uzunalioglu
Codul Libristo: 42478460
Editura WOODHEAD PUBL & CEREALS & GRAI, august 2023
Co-published in partnership with the Cereals and Grains Association, Plant Proteins: Farm to Table a... Descrierea completă
? points 530 b curând curând
1.242 lei -13 %
1.069 lei
Nou în așteptare Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Believe Me Tahereh Mafi / Carte broșată
common.buy 51 lei
top
Dark Wood Tarot Abigail Larson / Cărți
common.buy 142 lei
top
One Piece, Vol. 101 Eiichiro Oda / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Válka dvou královen Jennifer L. Armentroutová / Copertă tare
common.buy 106 lei
Last Game Vol. 1 Shinobu Amano / Carte broșată
common.buy 67 lei
Ultimate Superstars: Ariana Grande Liz Gogerly / Carte broșată
common.buy 36 lei
Cyberpunk 2077: No Coincidence / Carte broșată
common.buy 94 lei
Mezi řádky Zrození Mike Carey / Carte broșată
common.buy 62 lei
Oxford Russian Grammar and Verbs Terence Wade / Carte broșată
common.buy 62 lei
Bolívie Petr Somogyi / Carte broșată
common.buy 30 lei
Arktické sny Barry Lopez / Copertă tare
common.buy 71 lei
curând
Zapisovatelé otcovský lásky Michal Viewegh / Copertă tare
common.buy 61 lei

Co-published in partnership with the Cereals and Grains Association, Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and trends This important reference also covers cereal and pulse plant-based proteins and presents protein extraction and processing techniques, as well as ingredient principles and their application in formulating plant-based products - from ingredient interactions to processing to measurement science, including sensory. This book addresses not only the different types of plant proteins and their nutritional aspects but also plant protein processing and ingredients and formulating plant proteins to develop plant-based foods. It will be a welcomed addition to the libraries of food technologists, research scientists, product developers, process engineers, students, and educators. Includes nutritional claims and calculations for individual countries supported with examples Presents methods and techniques for evaluations of plant-based foods Provides descriptions and comparisons of types of plant proteins Contains application case studies pertaining to ingredient insights, formulation tips, and food processing challenges and solution Provide insights on plant protein ingredient processing

Informații despre carte

Titlu complet Plant Proteins
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2023
EAN 9780323917254
Codul Libristo 42478460
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo