Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

? points 41 b
82 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
House of Leaves Mark Z. Danielewski / Carte broșată
common.buy 92 lei
top
Golden Son Pierce Brown / Carte broșată
common.buy 52 lei
Importance of Being Earnest Oscar Wilde / Carte broșată
common.buy 22 lei
curând
Physiology of Taste Jean Brillat-Savarin / Copertă tare
common.buy 88 lei
House of Decadence Marina Anderson / Carte broșată
common.buy 186 lei
Mastering Blockchain Imran Bashir / Carte broșată
common.buy 300 lei
Plato Freud - Two Theories Gerasimos Santas / Copertă tare
common.buy 318 lei
Family Relationships Bourke / Carte broșată
common.buy 107 lei
Advanced Carbon Materials and Technology Ashutosh Tiwari / Copertă tare
common.buy 1.194 lei
Political Learning in Adulthood R. Sigel / Copertă tare
common.buy 824 lei
Food Paul Freedman / Copertă tare
common.buy 259 lei
Palestine and the Palestinians in the 21st Century Rochelle Davis / Copertă tare
common.buy 514 lei

An unabridged, digitally enhanced printing with updated layout and typeface. Chapters include, but are not limited to: THE SENSES - Number of the Senses - Action of the Senses - Perfectness of the Senses - Powers of the Taste - Object of the Action of the Senses - TASTE - Definition of Taste - Sensation of Taste - Flavors - Influence of Smelling on the Taste - Analyses of the Sensation of Taste - Order of the Impressions of Taste - Enjoyments due to the Taste - Supremacy of Man - Method of the Author - GASTRONOMY - Origin of Sciences - Origin of Gastronomy - Definition of Gastronomy - Different objects of Gastronomy - Utility of Gastronomical Knowledge - Influence of Gastronomy on Business - Gastronomical Academy - Definition of Appetite - Anecdote - Great Appetites - Definitions - Analyses - Osmazome - Principle of Aliments - Vegetable Kingdom - Difference between Fat and Lean - Individual Instance - FOOD IN GERMS - Specialties - Pot-au-feu, Potage, etc. - Bouilli - Fowls - The Turkey - Dindoniphiles - Financial Influence of the Turkey - Exploit of the Professor - Game - Fish - Truffles - Sugar - Origin of Coffee - Different Modes of preparing Coffee - Chocolate - True Method of preparing Chocolate - THEORY OF FRYING - ON THIRST - ON DRINKS - ON GOURMANDISE - Are Women Gourmands - GASTRONOMICAL TESTS - ON THE PLEASURES OF THE TABLE - HALTES DE CHASSE - ON DIGESTION - REPOSE - INFLUENCE OF DIET ON REST, SLEEP AND DREAMS - OBESITY - THINNESS - FASTING - EXHAUSTION - PHILOSOPHICAL HISTORY OF THE KITCHEN - RESTAURATEURS - TRANSITION - VARIETIES - L'omelette du Cure - Omelette au Thon - The Turbot - Pheasants - Asparagus - Fondue - Wonderful Effects of a Classical Dinner - Miscellany-Wine

Informații despre carte

Titlu complet Physiology of Taste
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2009
Număr pagini 220
EAN 9781603862240
ISBN 1603862242
Codul Libristo 04245264
Editura Merchant Books
Greutatea 398
Dimensiuni 188 x 235 x 12
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo