Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Physical Chemistry of Foods

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Physical Chemistry of Foods Pieter Walstra
Codul Libristo: 01209444
Editura Taylor & Francis Inc, octombrie 2002
Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids,... Descrierea completă
? points 677 b
1.339 lei
La editor doar la comandă Expediem în 17-26 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Drž mě pevně, miluj mě zlehka Robert Fulghum / Copertă tare
common.buy 51 lei
curând
America's Transition Mark Green / Carte broșată
common.buy 353 lei

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Informații despre carte

Titlu complet Physical Chemistry of Foods
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2002
Număr pagini 830
EAN 9780824793555
ISBN 0824793552
Codul Libristo 01209444
Greutatea 1312
Dimensiuni 155 x 235 x 53
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo