Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Phase Transitions in Foods

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Phase Transitions in Foods Yrjo H Roos
Codul Libristo: 09374337
Editura Elsevier Books, octombrie 2015
Phase Transitions in Foods, Second Edition, assembles the most recent research and theories on the t... Descrierea completă
? points 397 b
799 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


curând
MAN Omnibusse Alexander Weber / Copertă tare
common.buy 226 lei
Wir Monika Rinck / Carte broșată
common.buy 38 lei
Otto Ludwigs ausgewählte Werke Ohne Autor / Copertă tare
common.buy 871 lei
Autonomy in the Law Mortimer Sellers / Carte broșată
common.buy 639 lei
Saint Barts T Jack Lewis / Carte broșată
common.buy 179 lei
Heiner und Drews- Die Geschichte einer merkwurdigen Freundschaft Ortrud Schiffler-Hausmann / Carte broșată
common.buy 83 lei

Phase Transitions in Foods, Second Edition, assembles the most recent research and theories on the topic, describing the phase and state transitions that affect technological properties of biological materials occurring in food processing and storage. It covers the role of water as a plasticizer, the effect of transitions on mechanical and chemical changes, and the application of modeling in predicting stability rates of change. The volume presents methods for detecting changes in the physical state and various techniques used to analyze phase behavior of biopolymers and food components. It should become a valuable resource for anyone involved with food engineering, processing, storage, and quality, as well as those working on related properties of pharmaceuticals and other biopolymers. * Contains descriptions of non-fat food solids as "biopolymers" which exhibit physical properties that are highly dependent on temperature, time, and water content* Details the effects of water on the state and stability of foods* Includes information on changes occurring in state and physicochemical properties during processing and storage* The only book on phase and state transitions written specifically for the applications in food industry, product development, and research

Informații despre carte

Titlu complet Phase Transitions in Foods
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 380
EAN 9780124080867
ISBN 0124080863
Codul Libristo 09374337
Editura Elsevier Books
Greutatea 908
Dimensiuni 242 x 193 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo