Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

PCR Methods in Foods

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte PCR Methods in Foods John Maurer
Codul Libristo: 01422476
Editura Springer-Verlag New York Inc., februarie 2010
This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology... Descrierea completă
? points 318 b
639 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Koukejte do výstřihu Zdeňka Ortová / Carte broșată
common.buy 31 lei
Principles of Clinical Pharmacology Arthur J Atkinson / Copertă tare
common.buy 798 lei
55 Methoden Geschichte Claudia Schmitz / Foaie
common.buy 106 lei
Občianske súdne konanie po novom Dominika Vokálová / Carte broșată
common.buy 38 lei
Participatory Politics Elisabeth Soep / Carte broșată
common.buy 49 lei
Russland zwischen Ost und West? Gabriela Lehmann-Carli / Carte broșată
common.buy 252 lei
Dominoes: Quick Starter: Perseus Pack Bill Bowler / Carte broșată
common.buy 107 lei
Petit Test BRUNO FERN / Carte broșată
common.buy 42 lei
Buraimi Michael Morton / Copertă tare
common.buy 439 lei
Robinson Crusoe, Schulausgabe Daniel Defoe / Carte broșată
common.buy 35 lei
French Lessons Ellen Sussman / Carte broșată
common.buy 52 lei
Agents for Educational Games and Simulations Martin Beer / Carte broșată
common.buy 296 lei
Blind to the Bones Stephen Booth / Carte broșată
common.buy 81 lei

This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods. §This book will enable its reader to: §1. Understand the principles behind PCR including real-time 2. Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting 3. Interpret results 4. Know limitations and strengths of PCR 5. Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology. §Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods. §This book will enable its reader to: §Understand the principles behind PCR including real-time§Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting§Interpret results§Know limitations and strengths of PCR§Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology. §Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.

Informații despre carte

Titlu complet PCR Methods in Foods
Autor John Maurer
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 148
EAN 9781441939333
ISBN 1441939334
Codul Libristo 01422476
Greutatea 248
Dimensiuni 155 x 235 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo