Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Palm Oil Processing Technology

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Palm Oil Processing Technology Emmanuel Ohene Afoakwa
Codul Libristo: 12626990
Editura SPS, ianuarie 2013
The oil palm (Elaeis guineensis Jacq.) is a tropical monoecious tree with male and female infloresc... Descrierea completă
? points 140 b
313 lei -9 %
282 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Soledades, Galerias, Otros Poemas Antonio Machado / Carte broșată
common.buy 54 lei
CANALETTO Ralf Nürnberger / Carte broșată
common.buy 60 lei
Seed Production in Oil Palm Kelanaputra / Carte broșată
common.buy 198 lei
Bunch and Oil Analysis of Oil Palm Widodo / Carte broșată
common.buy 198 lei
Kulturagenten ALS Kooperationsstifter? Tobias Fink / Carte broșată
common.buy 353 lei
Hofmanns Erzählungen Klaus Deterding / Carte broșată
common.buy 130 lei
Mutation Breeding in Oil Palm Nur / Carte broșată
common.buy 198 lei
Mata-Hari Jean Pallas / Carte broșată
common.buy 85 lei
At last Charles Kingsley / Carte broșată
common.buy 225 lei

The oil palm (Elaeis guineensis Jacq.) is a tropical monoecious tree with male and female inflorescence, hermaphrodite developed in the axil of the leaves. As one of the major oil crops in many African and Asian countries, palm oil contains organic food substances and inorganic elements, upon which human life and industries depend. Palm oil is largely used in various food products, such as margarines, shortenings, cooking oils and confectionery fats. Research has revealed that it can also be used as fuel blend for internal combustion engines. It is therefore essential for producers in Africa to increase production and to improve the processing techniques in order to increase oil yield. This book provides a comprehensive explanation on the different traditional processing technologies used for the production of palm oil, and how these technologies affect the quality characteristics of the palm oils produced. The relevance of the various parameters that are used to assess the quality and stability of palm oil on the international market and their defined limits of acceptability have been explained. It is hoped that the book will be a useful resource material for processors worldwide.

Informații despre carte

Titlu complet Palm Oil Processing Technology
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 152
EAN 9783639511086
ISBN 3639511085
Codul Libristo 12626990
Editura SPS
Greutatea 250
Dimensiuni 149 x 221 x 12
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo