Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

OMEGA-3 IN FISH OIL

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte OMEGA-3 IN FISH OIL Shady El-Shehawy
Codul Libristo: 06813019
Editura VDM Verlag Dr. Müller, noiembrie 2009
The world annual catch of fish was approximately 133 million metric tons, from which some 20% are pr... Descrierea completă
? points 124 b
263 lei -4 %
250 lei
La editor doar la comandă Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Challenger Sale Matthew Dixon / Carte broșată
common.buy 90 lei
Omega-3 Fatty Acids Mahabaleshwar Hegde / Copertă tare
common.buy 804 lei
Omega-3 Effect William Sears / Carte broșată
common.buy 81 lei
Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease M. Karel / Copertă tare
common.buy 1.755 lei
Educating for Democracy Robert F. McNergney / Carte broșată
common.buy 282 lei
Soldiers in King Philip's War Bodge / Carte broșată
common.buy 309 lei
Hima Jour V1:Sci Tra 1790-1877 / Copertă tare
common.buy 1.492 lei
Professional's Guide to Mining the Internet Brian Clegg / Carte broșată
common.buy 96 lei

The world annual catch of fish was approximately 133 million metric tons, from which some 20% are processed for food use. Approximately 30% of the latter amount are actually consumed; the rest is generally discarded as waste. More complete utilization of the fish processed for human consumption can be achieved by conversion of heads, frames, fins and viscera into fish meal and fish oil. The high content of polyunsaturated fatty acids in fish oil, especially the omega-3 EPA and DHA, influences the stability and quality of the oil. So, the main goal of such work was directed to study possibility of production high quality fish oil from herring and mackerel by-products using different methods of extraction. Taking into account all the results obtained during this investigation, it could be recommended that: It is possible to use mackerel and herring waste for producing a suitable fish oil for human nutrition and high characterizing with content of omega-3 fatty acids (EPA and DHA). Solvent drying extracted fish oils had the highest content of omega-3 fatty acids. So it might be considered the best.

Informații despre carte

Titlu complet OMEGA-3 IN FISH OIL
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 100
EAN 9783639033304
Codul Libristo 06813019
Greutatea 164
Dimensiuni 151 x 224 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo