Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Nutrition in Critical Care

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Nutrition in Critical Care Peter Faber
Codul Libristo: 02066827
Editura Cambridge University Press, martie 2014
The association between poor nutrition and disease is well established. Integrating nutritional scie... Descrierea completă
? points 256 b
519 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Luxury Strategy Jean Noel Kapferer / Copertă tare
common.buy 219 lei
Warhammer Fantasy Roleplay 4e Core Cubicle 7 / Copertă tare
common.buy 254 lei
Fundamentals of Anaesthesia Ted Lin / Carte broșată
common.buy 838 lei
Biológia Pracovný zošit pre 5. ročník ZŠ Jana Višnovská / Carte broșată
common.buy 38 lei
Essential Pocket Guide for Clinical Nutrition Tonia Reinhard / Copertă tare
common.buy 284 lei
Evidence-Based Critical Care Paul Ellis Marik / Carte broșată
common.buy 1.277 lei
Le Tarot des flammes jumelles Géraldine Garance / Copertă tare
common.buy 172 lei
Fundamentals of Animal Nutrition Subodh Kumar Saha / Carte broșată
common.buy 1.046 lei
Critical Care Medicine Joseph E. Parrillo / Copertă tare
common.buy 1.335 lei
Mannerheim J.E.O. Screen / Carte broșată
common.buy 208 lei
Nutrition Support for the Critically Ill David S. Seres / Copertă tare
common.buy 648 lei
Diet and Nutrition in Critical Care Rajkumar Rajendram / Copertă tare
common.buy 7.627 lei
Healing Arts R S Downie / Carte broșată
common.buy 351 lei

The association between poor nutrition and disease is well established. Integrating nutritional sciences into clinical practice offers a valuable tool to improve patient care and prognosis, particularly within the critical care environment where nutrition is often overlooked. However, optimizing nutritional support offers a safe and simple adjunct to more expensive and technologically challenging treatments for these complex patients. This volume provides comprehensive guidelines for the nutritional support of critically ill patients and is valuable reading for doctors, nurses, dieticians and practitioners working within the critical care environment. It begins by discussing nutritional physiology and patient assessment, providing an essential foundation for planning and managing the dietary requirements of critically ill patients. Internationally-recognized authors present evidence-based guidelines for managing various groups, including surgical patients, patients with burns, and patients with renal failure. The implications of enteral vs. parenteral nutrition, timing of nutritional support, therapeutic strategies, and management of complications are discussed.

Informații despre carte

Titlu complet Nutrition in Critical Care
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 261
EAN 9781107669017
ISBN 1107669014
Codul Libristo 02066827
Greutatea 442
Dimensiuni 155 x 232 x 12
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo