Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods Chi-Tang Ho
Codul Libristo: 05107359
Editura Royal Society Of Chemistry, martie 2013
The link between nutrition, food and health is well established and the global interest in these are... Descrierea completă
? points 586 b curând curând
1.180 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Škola houslových etud I Václav Krůček / Carte
common.buy 146 lei
The Picture of Dorian Gray Oscar Wilde / Carte broșată
common.buy 66 lei
The Hamilton Scales Per Bech / Carte broșată
common.buy 324 lei
Liber Iohannis de Sacro Busto, de Sphera Carl von Reifitz / Carte broșată
common.buy 151 lei

The link between nutrition, food and health is well established and the global interest in these areas generates new information every day. This book pulls together the latest research on flavour chemistry and nutritional and functional properties of food. Topics covered in flavour chemistry begin with an overview of the analysis, occurrence and formation mechanism of furan, a food-borne carcinogen, then focuses on analysis of melamine, the uses of enzymes to modify flavours of wines and protein as a process flavour precursor and finally includes information on the volatile compounds in an array of food products and ingredients such as coriander, chamomile, saffron and dry fermented sausage. Coverage in the nutritional and functional properties of food section is wide range and includes reviews of the hot topics such as the metabolism of dietary phenolic acids, the use of emulsions for the oral delivery of bioactive phytochemicals and the impact on epigenetics in cancer prevention. Written by international experts in the field and edited to a high standard, this title will provide a unique reference for researchers and other professionals in the industry and academia, particularly those directly involved in food science.

Informații despre carte

Titlu complet Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
Autor Chi-Tang Ho
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 335
EAN 9781849736442
ISBN 1849736448
Codul Libristo 05107359
Greutatea 659
Dimensiuni 156 x 234 x 27
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo