Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

New Topics in Food Engineering

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte New Topics in Food Engineering
Codul Libristo: 06435642
Editura Nova Science Publishers Inc, iunie 2011
In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and kno... Descrierea completă
? points 753 b
1.836 lei -17 %
1.515 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Welcome Audio CD Set (2 CDs) Leo Jones / Audio CD
common.buy 342 lei
New Jerusalem Edward V Moore / Carte broșată
common.buy 106 lei
Resolving Community Conflicts and Problems Roger Lohmann / Copertă tare
common.buy 406 lei
curând
On the Public Agenda David Stratman / Carte broșată
common.buy 116 lei

In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and knowledge to develop new products and processes. This book presents topical research in the study of food engineering, including tempering, polymorphism and fat crystallisation during industrial chocolate manufacture.

Informații despre carte

Titlu complet New Topics in Food Engineering
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 336
EAN 9781612095998
ISBN 9781612095998
Codul Libristo 06435642
Greutatea 770
Dimensiuni 182 x 260 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo