Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

New Techniques in the Analysis of Foods

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte New Techniques in the Analysis of Foods Michael H. Tunick
Codul Libristo: 01421946
Editura Springer-Verlag New York Inc., octombrie 2010
This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, suc... Descrierea completă
? points 460 b
926 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


The Early English Baptists V1 B. Evans / Carte broșată
common.buy 173 lei
Deutsche Chansons Um 1900 Otto Bierbaum / Carte broșată
common.buy 414 lei

This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheology. There are also overviews of the latest methods in certain areas, such as E. coli detection.

Informații despre carte

Titlu complet New Techniques in the Analysis of Foods
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 214
EAN 9781441933072
ISBN 1441933077
Codul Libristo 01421946
Greutatea 434
Dimensiuni 178 x 254 x 13
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo